Top 5 gepersonaliseerde kerstgeschenken

27 september 2024 - Leestijd 2 min.

Kerst komt eraan! Hoe leuk is het dat je als werkgever weer prachtige kerstpakketten mag gaan samenstellen voor je werknemers. Des te moeilijker het is om na al die jaren nog enigszins uniek en origineel te blijven. Lees in deze blog welke producten jij kan geven en personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je werknemers.

Wijnglazen

Hoe leuk is het om je collega’s een gepersonaliseerd wijnglas te geven, met een bedrukking of een gravure? Zo geef je een mooi, origineel en attent aandenken, waarmee je jouw werknemers in het zonnetje zet! Een goed wijnglas hiervoor is het Wijnglas Allegra (35 of 49 cl.) Dit is een enorm stevig en goed geprijsd glas, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding mooi in balans is! Geef bij het glas een lekker flesje wijn en iedereen is tevreden!

Allegra Wijnglas 35 cl.Wijnglas op voet

 

Mokken

Een ander leuk idee is het geven van een gepersonaliseerde mok met het logo van het bedrijf en daaronder de naam van je collega. Als ze dan op werk een lekker bakkie koffie drinken, kunnen ze dat doen uit hun eigen mok en hebben ze dus zo een leuk aandenken! Een goedgeschikte mok hiervoor is de Mini Specta mok van 28 cl.. Deze mok is stevig en te verkrijgen in vier mooie kleuren.

Mini Specta mok oranje van 28 cl.Mok zwart met oor

 

 

Flessen

Een mooie waterfles voor op bureau: hoe leuk? Zo stimuleer je ook nog eens je collega’s het drinken van water. Ideaal toch?! Zet er mooi het logo van jouw bedrijf op en bijvoorbeeld de naam van je collega’s en klaar is Kees. Wij graveren of bedrukken dit graag voor jullie! Het meestverkochte product is hier perfect voor: de Oslo flessen.

Glazen fles van 0,7 literfles met kurksluiting

 

Snoeppotten

Snoep is altijd lekker. Als je deze laat bedrukken of graveren en er de favoriete snoep van je collega of werknemer in doet, maak je die persoon helemaal blij! Wel zo leuk met kerst, toch? Goede en geschikte potten hiervoor zijn de Fido Weckpotten. Neem een kijkje!

Ronde, glazen pot voor snoep met glazen dekselweckpot met deksel en sluiting

 

Theeglazen voor Glühwein

Kerst en glühwein gaan samen hand in hand. Hoe leuk is het dan om een werknemer een gegraveerd theeglas te geven? Glühwein wordt namelijk meestal geschonken in theeglazen. Wij graveren dit graag voor u!

Theeglas met oor en graveringstapelbaar theeglas met oor om vast te houden

 

Wij geven je graag advies met betrekking tot kerstgeschenken. Welk logo past er mooi op dit product? Welk glas is er nou het mooiste? Wat is de beste druktechniek? Wij helpen je graag met onder andere deze vragen. App, bel of mail gerust met Riké; wij staan voor je klaar!