Welke producten zijn van horecakwaliteit en populair?

7 oktober 2024 - Leestijd 4 min.

Bedrukt of gegraveerd glaswerk of servies nodig? Heel goed! Een mooie manier om jouw merk op de kaart te zetten. Het is lastig om dan het juiste servies of glaswerk te kiezen. Welke producten zijn van echte (horeca)kwaliteit, maar hebben tegelijkertijd ook een mooie uitstraling? In deze blog word je uitgelegd wat de hardlopers zijn en welke producten wij dus aanraden, vanwege hun betrouwbare, kwalitatieve en mooie uitstraling.

Oslo flessen

Misschien wel het populairste product in de horeca: de Oslo waterflessen. Deze flessen zijn van topkwaliteit en enorm stevig. Deze flessen zijn in vijf verschillende formaten te verkrijgen, verschillend tussen 0,2 en 1,0 liter. Zo is er altijd een fles die perfect aan jouw verwachtingen kan voldoen. Het is mogelijk om een mooie gravure of bedrukking op de flessen te plaatsen. De bedrukte flessen zijn te verkrijgen met verschillende soorten doppen.

Bola kopjes

De kopjes van de serie Bola zijn erg populair. Dit komt mede door haar tijdloze uitstraling, mooie uiterlijk en de goede kwaliteit van het porselein. Deze kopjes zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Espresso, koffie, cappuccino: je kan ze er allemaal in schenken. Verder is er bij de Bola serie ook optioneel een schoteltje bij te verkrijgen. Deze serie is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld voor rode kopjes, zwarte kopjes, oranje kopjes of witte kopjes kiezen. Het is mogelijk om deze mokken te voorzien van uw logo. Wij bedrukken dit graag voor u!

 

Borden

De borden met brede rand zijn praktisch, neutraal en tijdloos. Deze borden zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen, verschillend tussen een diameter van 17 tot 31 cm. Zo kan je de borden gebruiken als gebaksborden of ontbijtborden, maar ook als dinerborden. Het is mogelijk om deze borden op rand en in het midden van het bord te bedrukken met uw logo in verschillende kleuren. Zo denkt iedereen tijdens het eten aan uw bedrijf/organisatie!

 

Allegra glazen

De populairste glazen in de horeca industrie: de Allegra glazen. Binnen deze serie zitten wijnglazen, waterglazen en bierglazen. Deze glazen zijn enorm stevig en dus van een goede kwaliteit. De wijnglazen zijn in twee verschillende formaten te verkrijgen: 35 en 49 cl. Zo proberen wij volledig aan uw verwachtingen te voldoen. Glazen bedrukken, glazen graveren, het is allemaal mogelijk!

 

Fido weckpotten

De Fido weckpotten zijn ideaal voor bijvoorbeeld kerstpakketten en relatiegeschenken. Alles wat je er in stop blijft goed vers, omdat de potten helemaal dicht zitten. De weckpotten zijn in erg veel formaten te verkrijgen. 0,2 liter of 5,0 liter? Het is allemaal mogelijk! Verder kan je kiezen tussen ronde of vierkante varianten van de weckpotten. Deze potten staan bekend om hun stevigheid en zijn moeilijk kapot te krijgen. Jouw logo of slogan op deze potten bedrukt of gegraveerd? Het is allebei mogelijk!

 

Producten op aanvraag

Twijfel niet om iets bij ons aan te vragen, wat je niet op de website ziet staan. Vaak kunnen we wel een mooi product vinden, die goed bij uw verwachtingen past. Vraag  nu een offerte aan of bestel meteen online. Iedere werkdag zijn we beschikbaar per e-mail en telefoon.  Wij staan klaar voor jou en we helpen je graag!